Sweden (5) Flag Denmark Finland Flag_of_Norway

Vi har stor kunskap och bred täckning i Norden och kallar oss gärna för specialister på Norden och Skandinavien. Våra lastbilar drivs med biobränsle, och transporterna ger låga CO2-utsläpp.

Med egna avdelningar och lokal personal i Finland, Sverige, Danmark och Norge kan vi tillgodose dina behov av transport och logistik inom dessa områden.

Vi erbjuder:

  • Dagliga avgångar mellan de nordiska länderna
  • Distribution i alla nordiska länder
  • Miljövänliga transporter som går på biogas eller biobränsle
  • Onlinespårning av alla försändelser, ner till paketnivå
  • Tulltjänster
  • Professionell och personlig kundservice
  • Flexibla lösningar
Map transport and freight in the Nordic countries

Upphämtning nästa dag

Vi hämtar dina varor dagen efter att du bokat. Fasta transittider för hela Norden så att du vet när dina varor kommer att levereras. Vi har fasta rutter mellan alla större områden, egna avdelningar på alla viktiga orter i Norden.

Utrustning som körs i Norden

Vi har utrustning som passar dina behov. I Norden har vi Tautliners/Maxi trailers, Walking Floor trailers och Linkar på vägarna. Vår fordonspark drivs mestadels med Biogas eller HVO.

Vi erbjuder högfrekvent transport och personlig service mellan Finland, Sverige, Danmark och Norge samt de skandinaviska länderna. Transport med hög leveransprecision, dagliga avgångar, tullklarering och säker leverans till mottagaren som är avgörande för din kunds helhetsupplevelse.

Styckegods

Försändelser inom det nordiska samlastningsnätverket hämtas och levereras av lokala medarbetare. Detta gäller styckegods upp till 2500 kg.

Partigods (LTL)

Direktleverans av partigods (LTL) i Norden eller via en terminal, för dina försändelser med vikt över 2500 kg. Särskild hämtning och leverans är möjlig, samt lagring vid behov.

Hellast (FTL)

Vi kan ta hand om din hellast inom Norden. Vi kan se till att ditt gods har en snabb färd till din kund.

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag med flexibla fraktlösningar i Norden.

 
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden
Mats Lindahl

Mats Lindahl

Product Manager Intra-Nordic Groupage