Flag United Kingdom

Vi har ett eget kontor I England med en mycket professionell personal som har lång erfarenhet inom logistik. Vi erbjuder sömnlösa transportlösningar via båt, väg och flyg till och från övriga Europa.

Med vårt läge nära London erbjuder vi sömlösa frakt-, import- eller exporttjänster till och från Storbritannien via: 

  • Båttransport
  • Vägtransport
  • Flygfrakt
  • Tulltjänster
GreatBritain Europe map

 

Transittider Storbritannien

I Storbritannien har vi fasta transittider till alla nordiska länder med vägtransport och flera avgångar i veckan med sjöfrakt. Vi har fasta rutter mellan alla större områden i Europa och vi har egna avdelningar på alla viktiga orter i Norden.

Styckegods 0-2500 kg

Sändningar som fraktas i vår styckegodsprodukt blir hämtade och levererade av personer med lokal kunskap. Alla bilar har baklift och utrustning för hämtning/leverans på marknivå.

Partigods (LTL) +2500 kg

Direkt leverans eller via terminal. Har du speciella hämtnings- eller leveransförhållanden? Genom våra strategiskt placerade terminaler i Norden erbjuder vi hämtning och leverans av större partier med mindre bilar som är utrustade med baklift för leverans på marknivå.

Hellast (FTL)

Inom Norden kan vi ta hand om din hellast. Vi ser till att ditt gods får en säker transport hela vägen till din kund.

Import och export Asien

Genom lokala kontor i Indien och Kina erbjuder vi hög kompetens och logistiktjänster för import och export till Storbritannien. Oberoende av rederier ordnar vi den bästa transporten av ditt gods från Asien. Har du bråttom ordnar vi flygfrakt.

Översikt av postnummer i Storbritannien

UK postcode map

Priser för transporter till och från Storbritannien

Hur mycket kostar frakten till eller från Storbritannien? Skicka oss en prisförfrågan så får du en offert utan förpliktelser.

 
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden