Tillbaka ColliCare_Logistics_opens_office_in_Poland_Gdynia_Editorial_Use_Only

ColliCare Logistics öppnar kontor i Polen

Vi är glada att kunna presentera vårt nya kontor i Gdynia, Polen. ColliCare Polen kommer att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar och grönare transportalternativ. 

Gdynia är ett viktigt internationellt handelsområde, särskilt för logistik mellan Asien, Europa och Skandinavien. Ett kontor i Polen passar perfekt in med våra transportlösningar och möjligheter med de länder där vi är verksamma idag.

ColliCare fokuserar på grönare logistiklösningar. Till exempel skulle båttransport med en container från Polen till vårt grannland Norge kunna uppgå till så mycket som 71 % mindre koldioxidutsläpp än om containern hade transporterats med en vanlig lastbil.

CC - statistics green Poland - Norway - in Engl.jpg

 

ColliCare Polen kommer att erbjuda moderna, konkurrenskraftiga transportlösningar och fokusera på grönare transporter. Transporterna kommer att ske med båt, tåg, lastbil och multimodala lösningar. Kortsjö är redan i drift, se karta;

ColliCare_Poland_short_sea_routes (2).png

 

Kontakta oss gärna om du behöver frakt mellan de nordiska länderna och Polen, men även till Storbritannien och andra länder utanför EU. Vårt team kommer även att hjälpa våra kunder med tullklarering.

 

Möt vårt polska ColliCare-team. De är redo att svara på dina frågor

Vi är glada över att kunna presentera vår nya ledare i Polen. Jesper Hansen. Jesper har redan ett team på plats, 3 lokala och erfarna specialister som känner till Polen och marknaden väl. Teamet är redo att ta hand om våra befintliga och nya kunder och bli mer tillgängliga för våra polska kunder.

 

cdkp-457-2.jpg
 

Jesper Hansen, Managing Director Poland

Vi har följt den polska marknaden i flera år nu och vi känner till den väl. Den polska ekonomin utvecklas positivt och i våra ögon har den goda framtidsutsikter. Vi har arbetat med kunder i Polen under lång tid, vilket främst har hanterats av det norska kontoret. Nu när vi har ett team av lokala specialister på plats kan vi vara mer tillgängliga för polska kunder, och erbjuda dem moderna hållbara transportlösningar till de nordiska länderna och resten av världen.

 

Välkommen ombord önskar vi också Piotr Kaleńczuk - en erfaren försäljningschef som känner till den polska marknaden mycket väl.

 

Piotr Kalenczuk.jpg
 

Piotr Kaleńczuk, Sales Manager

Jag är väldigt glad att få bli en del av det internationella ColliCare-teamet. Jag är övertygad om att våra transportlösningar kommer att uppskattas av den polska marknaden. Den nya polska filialen är en värdefull, viktig och pålitlig del av ColliCare Group. Nu bygger vi vårt team med lokala specialister i Gdynia för polska kunder, och erbjuder dem moderna och miljövänliga transportlösningar till de skandinaviska länderna och runt om i världen.


 

Här är hela vårt polska team, du hittar oss nära hamnen i Gdynia. Vår försäljningschef Piotr Kaleńczuk är en erfaren försäljningschef som känner till den polska marknaden mycket väl. Kontakta oss gärna!

Piotr Kaleńczuk

Piotr Kaleńczuk

General Manager Poland