Meddelande:

Terror stoppar fartyg i Suez Kanalen (ENG) Läs mer

Våra tjänster inom transport

Vi löser era logistikutmaningar och sköter alla steg i transportprocessen! Oavsett om du är i behov av en kombinerad transportlösning, komplett logistik eller endast vill transportera en enskild sträcka så kan vi hjälpa dig! 

 

Transporttjänster för just dina behov

Vad är viktigast för dig? Klimatpåverkan, leveranstiden eller förutsägbarhet?

Vi erbjuder miljömedvetna transportval som hållbara alternativ till väg- och flygfrakt. Vi har direkttåg från södra Europa varje vecka och Båttransporter i form av både kortsjö och båtfrakt från andra kontinenter. Långa transporter behöver inte betyda stor miljöpåverkan!

Behöver det gå fort så kan det mesta kan skickas med lufttransport - stort, smått, tungt och lätt. Flyg- och expresstjänster är den snabbast växande transportformen. I dagens handelstempo är andra transportslag ibland för långsamma. Vi har ett stort nätverk och levererar dörr/dörr tjänster, oavsett om du behöver transport till andra sidan stan eller andra sidan jordklotet.

Vårt utbud av klassisk vägtransport och kombinerade lösningar är välutvecklat och pålitligt oavsett om du behöver transport för styckegods, partigods, direktleveranser, Walking Floor eller en kombination med multimodala transporter. ColliCare har egna speditionsavdelningar i Norge, Danmark, Finland, Holland, Tyskland, Baltikum, Italien och Turkiet, samt ett stort partnernätverk i hela Europa. I alla de Skandinaviska länderna erbjuder vi rikstäckande distribution.

smart-logistics.svg

Smart logistik som ökar din konkurrenskraft

Hur vi arbetar