Tillbaka Traffic manager to Gothenburg | ColliCare Sweden

Vi öppnar kontor i Jönköping

Vi fortsätter vår expansion i Sverige och Norden. Denna gången genom att öppna ett kontor i Jönköping, med start 1 oktober. Jönköpingskontoret blir en del av ColliCare Logistics AB och kommer att fokusera på Intra-Nordiska transportlösningar. Koncernen har sedan tidigare nordiska kontor i Norge, Danmark och Finland.

Utveckling för Sverige

Första halvåret 2021 hade vi en omsättningsökning på 50% jämfört med 2020, prognosen för 2021 är 310 MSEK, med är stärkt resultat. Vi är idag 42 anställda och resan fortsätter nu med våra nya svenska kontor.

Vi öppnade tidigare i år ett kontor i Sundsvall, där de i dagsläget är 3 anställda. Huvudfokus från Sundsvall är Inrikesfrakter, men vi erbjuder också andra befintliga tjänster till våra kunder. I Göteborg flyttade vi till nya lokaler under sommaren.

Den stora möbelkedjan Mio har ingått avtal om transporter från Baltikum till hela Sverige och alla kedjans butiker. I tillägg är varuhuset Jula en av våra större kunder.

ColliCare ska bli det naturliga valet för samtliga kunder som söker en flexibel och kundanpassad distributionslösning med hög kvalitet för den nordiska marknaden.

Som en del i ColliCare Logistics AB så kommer även befintliga tjänster att erbjudas, import/export via sjö, flyg, tåg och väg.

 

Fokus på Intra-nordiska transportlösningar

Jönköpingskontoret kommer att ledas av Mats Lindahl, som senast kommer från en tjänst som produktchef på Agility.  Teamet i Jönköping består även av Greger Szepesvari, David Bergström och Marie Lagerström som alla tre har lång erfarenhet och som har varit mycket drivande i att bygga upp den Intra-nordiska trafiken hos Agility. De har sedan många år tillbaka haft ett mycket tätt samarbete med oss i Norge gällande inrikes distribution/spridning i Norge.

Teamet i Jönköping har en lång och gedigen erfarenhet av nordisk distribution och vi är mycket glada att samtliga tre valt att bli en del av ColliCare.

Jag och teamet i Jönköping ser verkligen fram emot att bli en del av ColliCare Logistics organisation. Genom detta får vi möjlighet att arbeta i ett starkt eget nätverk som gör att vi kan erbjuda ännu effektivare och mer kundanpassade distributionslösningar på den nordiska marknaden”. - Mats Lindahl, Produktchef i ColliCare Logistics AB

svenskene gruppebilde6.jpg
Foto; från vänster Greger Szepesvari och Mats Lindahl,

 

Vi känner Mats och hans team sedan flera år, genom samarbetet vi haft med Agility och distributionen genom vårt norska bolag. Så det är väldigt inspirerande och roligt att vi fått med oss alla tre över till oss. Det gör att vi känner oss extremt trygga med att nu fokusera på ett nytt affärsområde. Ser fram emot att komma igång med vårt kontor och service under hösten ”. -Micke Kristiansson, General Manager i ColliCare Logistics AB

 

Läs hela pressmeddelandet här: ColliCare öppnar i Jönköping eller besök vår hemsida www.collicare.se

För mer information om våra inrikesfrakter: Inrikes 
För mer information om våra utrikesfrakter: Utrikes

Micke Kristiansson

Micke Kristiansson

Head of Operations