Internationell frakt - från och till

Vi hjälper dig med transporter in- och utrikes, från enstaka transporter till större gränsöverskridande transportlösningar och med olika fraktmetoder – multimodala logistiklösningar.

Vi är väl etablerade med egna kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Nederländerna, Italien, Turkiet, Indien och Kina, samt väletablerade agentnätverk ovan.

Multimodala transporter
Vi tillhandahåller skräddarsydda logistiklösningar för internationella transporter till och från hela Europa och Asien. 

Grönare Frakt
Vi letar efter en fraktlösning som minskar din miljöpåverkan. 

Snabba frakt- och Expresstransporter
Vi erbjuder snabba frakt- och Expresstransporter. Vi letar efter den snabbaste transportvägen och fraktmetoden oavsett om det är båttransport, flygfrakt, vägtransport, eller tågtransport.

smart-logistics.svg

Smart logistik som ökar din konkurrenskraft

Hur vi arbetar

Vi strävar alltid efter att leverera den bästa kundservicen vi kan i alla länder som ColliCare är lokaliserade i

På ColliCare får du personlig service

Vi kan bistå dig genom logistikens värld, oavsett om du har förfrågningar gällande priser, bokningar, spårning av varor, fakturor eller reklamationer.

Göteborg

Här hjälper vi dig med olika transportlösningar inom väg, tåg, flyg och sjö. Vi har även erfaren personal inom tullprocesser.

Östersund

Här erbjuder vi ett stort lager med bland annat robotdrivna lagerautomater som ser till att lösa din logistik enkelt och kostnadseffektivt.

Sundsvall

Vi hjälper dig med distribution i hela landet.

Jönköping

Vi har ett starkt team i Jönköping som har lång erfarenhet av bland annat Intra-Nordisk trafik. Dem hjälper dig gärna med dina frågor angående transporter i Norden.