Internationell lastbilstransport

Vi har ett stort nätverk och kan erbjuda internationell landtransport för ditt gods i hela Skandinavien och stora delar av Europa. Vi har smarta och flexibla lösningar oavsett leveransens storlek, hur långt den ska fraktas och hur bråttom det är.

Priser och bokning

Få en offert, eller boka direkt

Jämför

Låt oss jämföra och hitta den bästa lösningen för dig och din verksamhet!

Lagerförvaring

Långsiktigt, säsong eller kundanpassade lagerlösningar, låt oss ge dig ett erbjudande

Tull & Tullhantering

Låt oss hjälpa dig med tull & tullhantering

Vägtransport i Skandinavien

Vill du få dina varor distribuerade i hela Skandinavien har vi bra och flexibla lösningar. Vägtransport är då ett smart val och anpassas utefter dina önskemål. Vi har vuxit som distributör i Skandinavien och kan skylta med kontor, lager, terminaler och inrikesnätverk i både Norge, Sverige och Danmark.

Vägtransport i Europa

Vi tillhandahåller vägtransport från egna speditionsavdelningar i Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna och Baltikum. Utöver detta är ColliCare välrepresenterat av agenter i hela Europa. Vi vill kunna erbjuda dig Europatransporter som är både smarta och kostnadseffektiva.  

Vi kan vara din medarbetare i Europa. Vi följer upp dina ordrar mot dina leverantörer och avtalar upphämtning när varorna är klara. Detta gör kommunikationen enklare vilket i sin tur frigör manuell arbetskraft i ert företag.
 

Vi vill ge dig den bästa och mest lönsamma transportlösningen för ditt gods.

 • Styckegods 0-2500kg
  - sändningar som fraktas i vår styckegodsprodukt blir hämtade och levererade av personer med lokal kunskap. Alla bilar har baklift och utrustning för hämtning/leverans på marknivå

 • Partigods +2500kg
  - direkt leverans eller via terminal. Har du speciella hämtnings- eller leveransförhållanden? Genom våra strategiskt placerade terminaler i Skandinavien erbjuder vi hämtning och leverans av större partier med mindre bilar som är utrustade med baklift för leverans på marknivå.


I tillägg kan vi erbjuda en rad tjänster som täcker de flesta behov, se nedan.

 • Tillfällig lagring av varor

 • Ompackning av gods

 • Tidslastningar och -lossningar

 • Hämtning/leverans med kranbil

 • Hämtning/leverans på kväll/natt

 • Dagliga avgångar

 • Inhämtning och utkörning

 • Hantera tullrelaterade dokument

Vi erbjuder full kontroll på logistiken från beställning till leverans med eCare, ett enkelt webbaserat system.

Med e-care kan du boka och hålla dig orienterad om statusen på dina aktiva sändningar, varje kolli är elektroniskt spårbart. Här har du också enkel tillgång till relaterade dokument och historik. 
 

Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden
Christian Bergholtz

Christian Bergholtz

Product Manager Road