Konsumenterna ställer hela tiden högre krav till snabba och precisa leveranser när de handlar online. Goda leveransalternativ och smidig returlogistik är avgörande vid val av e-handel.

ColliCare har gedigen erfarenhet i eCommerce och hjälper dig gärna med logistiken för din e-handel. Vi utformar morgondagens transport och leverans för din ehandel så att det blir ännu mer konkurrenskraftigt både idag och i framtiden.

Kontakt

Vi hjälper dig gärna och erbjuder personlig service.

Leveransalternativ för din e-handel

E-handeln ökar i rekordfart, detsamma gör kundens förväntningar till snabba och smidiga leveranser.

ColliCares eCommerce avdelning är klara för att möta dagens och framtidens krav till effektiv e-handelslogistik. Vi erbjuder flera attraktiva distributionslösningar, samtliga med full spårning på nätet.
 

e-Aviseringar

Med SMS & e-mail ger vi dina kunder en länk med tillgång till din försändelse. Informationen är tillgänglig i alla digitala plattformar, vare sig det är desktop, ipad eller mobil webbsida. Här kan de spåra leveransen, kontakta oss och uppge speciella önskemål.

Framtiden

Vi berättar gärna om hur trender och framtiden ser ut gällande eCommerce och ehandel, samt om olika logistiklösningar anpassade till dig och din webbshop.

ColliCare utvecklar kontinuerligt sina eCommerce tjänster och kommer ha stort fokus på precisa hemleveranser, konsumentbehov och effektiv digital-dialog med dina kunder efter dagens och framtidens krav. Vi skall hjälpa din webbshop att tillfredsställa dina kunders önskemål och förväntningar.

 
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden
Thomas Nyberg

Thomas Nyberg

Product Manager Storage