DJI_0562.JPG
Railway view
 

Vi hjälper dig att öka din konkurrenskraft genom smarta, gröna logistiktjänster och lösningar. Genom att flytta mer gods från väg till sjö och järnväg underlättar vi mer miljövänliga transportalternativ. Enastående logistikkompetens, grönt fokus och engagerade medarbetare är våra styrkor. Vi arbetar också för att kunna ge dig den bästa kundservicen på marknaden.

 

Vi är flexibla

Flexibilitet är nyckeln till agil verksamhet. Eftersom ingen kund är den andra lik vill vi inte erbjuda standardiserade lösningar som passar alla. Det fungerar inte för alla. Vi anpassar oss efter kundens behov och förväntar oss inte att du anpassar dig efter oss.

Vi är en utmanare

Som utmanare måste vi vara på tårna och vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder att bli bättre. Vi kan hjälpa dig att sätta upp en komplett logistiklösning, eller effektivisera och optimera din befintliga till din fördel.

Personlig kontakt

Hos oss får du en kontaktperson som guidar dig personligen i hela din kundrelation. När vi ger råd och vägleder våra kunder baserar vi alltid våra rekommendationer på kunskap, statistik, marknadstrender och förändringar.

Exceptionell kundservice

När du ringer oss får du alltid prata med någon. Du kommer inte att stöta på en djungel av tangenttryckningar och maskinlästa meddelanden. Det är vi stolta över. Vi vill prata med dig personligen för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att leverera en mycket kort svarstid när du kontaktar oss.

Förändringar i transportbranschen

Världen utvecklas ständigt, vilket innebär att den bästa lösningen idag kanske inte är den bästa lösningen imorgon. Förändring medför nya utmaningar, men också möjligheter. En välkänd utmaning är köer och tung trafik, och vi erbjuder dig grönare alternativ som tex miljövänliga fordon eller frakt via våra tågtjänster i Europa.

Vi kan erbjuda dig dessa fördelar

  • du kommer att spendera mindre tid på din logistikplanering, vilket ger dig mer tid för din kärnverksamhet
  • du får tillgång till "eCare"-portalen med spårningsfunktioner och rapportering
  • du får tillgång till automatiserad lagerverksamhet som är flexibel och effektiv
  • du får tillgång till specialistkunskap i alla delar av logistikkedjan
  • du får en flexibel logistiklösning anpassad efter dina behov
  • tillgång till utsläppsberäkningar så att du kan välja mer miljövänliga lösningar

Vår vision

Vår vision är att stärka våra kunders konkurrenskraft genom innovativa och integrerade logistiktjänster av hög kvalitet och flexibilitet.

 
Allan Nielsen

Allan Nielsen

Managing Director Sweden