Vi är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, tågtransport, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager.

Allan Nielsen

Allan Nielsen

Managing Director - Gothenburg
 
Branded ColliCare trailer on its way to deliver predictable goods
 

Fokus:

Vår främsta styrka är våra medarbetare, som har djup kunskap inom alla led i logistikkedjan genom dem står vi väl rustade för  att hitta de smartaste lösningarna för våra kunder. 

Vår vision är att förbättra våra kunders konkurrenskraft genom innovativa och integrerade logistiktjänster med hög kvalitet och flexibilitet. Vi vill vara en lokal, kreativ och internationell leverantör av tjänster inom sjöfrakt, spedition, multimodala hållbara transporter och lagring.

Fokus skall vara personlig kontakt och uppföljning gentemot våra kunder och fokuserar därför på proaktiv uppföljning av leveranserna och behovet som är definierat.

Våra ledord:

Humor – Ha roligt på jobbet
Pålitlighet – Vara pålitlig
Respekt – Alltid visa respekt
Smart – Vara smartare än konkurrenterna

Vårt mantra:

är att vara en bättre logistikpartner genom behovsanalys, produktanpassning, kontinuerlig kvalitetssäkring och uppföljning gentemot kund.
Det är vår omtanke för kunden, kompetensen och engagemanget som gör oss till ett serviceföretag lite utöver det vanliga.

”Utmana oss”