Vi är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, tågtransport, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager.

Allan Nielsen

Allan Nielsen

Managing Director Sweden
Branded ColliCare trailer on its way to deliver predictable goods

ColliCare Sverige är ett företag i logistikbranschen och är ett dotterbolag till ColliCare Norge. Vi har lokaler i Göteborg, Östersund, Sundsvall och Jönköping.

Vi fokuserar på totala lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Våra kunder är importörer, exportörer och industri med behov för logistiktjänster, speciellt i Skandinavien, Europa och Asien. Vi har huvudkontor i Norge med egna kontor i Sverige, DanmarkFinlandHollandTysklandLitauen, Lettland, ItalienTurkietKina och Indien.

Dessutom har vi ett agentnätverk över stora delar av världen.

Vår främsta styrka är våra anställda, med stark kunskap inom alla led i logistikkedjan är vi mästare på att hitta de smartaste lösningarna för våra kunder.

Fokusera på din kärnverksamhet, vi tar hand om logistiken!
 

Affärsidé

 

ColliCare vill genom lokal förankring utveckla och erbjuda nya, lönsamma och globala supply-chain lösningar – från producenter till slutmottagare.

ColliCare vill vara en lokal, kreativ och internationell leverantör av tjänster inom sjöfrakt, spedition, transport och lagring. Genom stark tillväxt skall vi vara en utmanande arbetsplats för våra anställda.

Fokus skall vara personlig kontakt och uppföljning gentemot våra kunder och fokuserar därför på proaktiv uppföljning av leveranserna och behovet som är definierat.

 

Vision

 

Vår vision är att förbättra våra kunders konkurrenskraft genom innovativa och integrerade logistiktjänster med hög kvalitet och flexibilitet.
 

Våra stöttepelare:


Humor – Ha roligt på jobbet
Pålitlighet – Vara pålitlig
Respekt – Alltid visa respekt
Smart – Vara smartare än konkurrenterna

Vårt mantra är att vara en bättre logistikpartner genom behovsanalys, produktanpassning, kontinuerlig kvalitetssäkring och uppföljning gentemot kund.
Det är vår omtanke för kunden, kompetensen och engagemanget som gör oss till ett serviceföretag lite utöver det vanliga.
ColliCares främsta styrka är våra anställda! Vi är stolta över våra medarbetare som har lång erfarenhet och hög kompetens.
Kundservice; med spetskompetens på kunduppföljning  önskar vi att skilja ut oss från mängden med personlig service på en hög nivå.

Grön

Minska ditt miljöavtryck

Express

Vår snabbaste lösning

Standard

Bra flexibilitet

Jämför lösningar

Låt oss jämföra våra lösningar så att du kan se vad som är bäst för din produkt.