Har du, eller tänker du starta e-handel för den Skandinaviska marknaden? Då kan vi hjälpa dig med en solid mottags- och distributionslösning. Låt vår eCommerce avdelning finna ut en lösning som passar dig.

Lager och 3pl lagertjänster för e-handlare

Vi anpassar lagerdriften till ditt leveransbehov. E-handeln och digitala kampanjer kräver att varudistributören erbjuder blixtsnabb omställning för att ge god service och ett gott efterlämnat intryck hos slutkunden. Vi erbjuder alla typer av lagertjänster i centrala områden i Skandinavien.

Internationella frakttjänster

Vi avtalar gärna att hämta varorna på ditt lager eller hos din leverantör, och har effektiva förtullningsrutiner för vidare distribution i Sverige Vi hämtar där du önskar och levererar på avtalad plats.

Förtullning av varor

Vi är duktiga på tull och har enkla förtullningssystem, vilket är en förutsättning för sömlös förtullning och snabba leveranser. Vi är uppdaterade på de senaste IT-lösningarna för förtullningsadministration och har flera tullalternativ för dig och din näthandel.

Leveransalternativ

Vi levererar varorna direkt till brevlådan, till dörren eller så kan kunden välja att hämta på närmaste utlämningsställe. Vi erbjuder också hemleveranser på kvällstid om dina kunder föredrar det, med sms och telefonmeddelande på förhand.

Efter förtullning sänds varorna till din kund. Vi kan använda postförskott så att mottagaren måste betala tullavgifter och moms innan kunden får sina varor.

EDI

För ett smidigt operationellt samarbete har vi möjlighet för uppkoppling via EDI lösningar mot de allra flesta system – som igen säkrar god kvalitet med möjlighet för skanning vid alla knutpunkter.

Kundservice

E-handelskunder vill ha sina varor snabbt och förväntar sig hög servicegrad. Om dina kunder har behov för råd och vägledning, står vårt professionella kundserviceteam till tjänst.

Returer

Om din kund trots allt inte önskar varan, tar vi emot retursedel och ordnar med returen. Alla returer samlas upp hos oss, så att du endast mottager en retur-sändning till avtalade tidpunkter.

ColliCare erbjuder personlig kundservice för att hjälpa dig med olika logistiklösningar och fraktutmaningar

På ColliCare får du personlig service

Du är alltid välkommen att kontakta någon av våra kontaktpersoner. Vi kan bistå dig genom logistikens värld, oavsett om du har förfrågningar gällande priser, bokningar, spårning av varor, fakturor eller reklamationer.