Våra tjänster inom logistik

Vi erbjuder smarta logistiklösningar anpassade efter dina behov. Det innebär att vi kan skapa kompletta logistiklösningar och sköta alla steg i transportprocessen från producent till slutkund. Vårt mål är att erbjuda kreativ och kostnadseffektiv transportlogistik som ger dig större konkurrenskraft.

Här nedan ser du några lösningar som vi vill lyfta lite extra, som att du får din egen lokala kontakt för Asientransporter, smidiga flöden med crossdocking, eller möjligheterna som finns med miljövänliga multimodala transporter.

Smarta logistiklösningar förbättrar din konkurrenskraft

Vi lever för logistikutmaningar och att finna smarta logistiklösningar anpassade efter dina behov. Vårt mål är att skapa ett effektiv leveranskedja som ökar din konkurrenskraft och kostnadseffektivitet. Vi kan sköta hela produktflödet från producent till slutkund gällande både logistik och transport, eller bara den delen i kedjan som du har behov av.

Oavsett om du vill skicka gods korta sträckor inom Sverige eller Norden, eller om du vill ha en smidig export ända till Asien, så har vi logistiklösningen för dig!

 

smart-logistics.svg

Smart logistik som ökar din konkurrenskraft

Hur vi arbetar