Tillbaka ColliCare trailer is loaded upon a flatcar (TOFC)

Multimodala lösningar mellan Nederländerna och Skandinavien

På ColliCare Logistics är vi engagerade i att tillhandahålla hållbara och effektiva multimodala transportlösningar mellan Nederländerna och Skandinavien. Genom att välja våra multimodala transporttjänster kan du tillsammans med oss minska koldioxidavtrycket och bidra till en grönare framtid.

Vårt omfattande transportnätverk erbjuder en mängd olika multimodala lösningar skräddarsydda efter dina behov. Oavsett om du föredrar leverans till din dörr eller en specifik terminal, är vi här för att tillgodose dina krav.

Vi är glada att kunna presentera vårt senaste initiativ, intermodalt mellan Coevorden, Nederländerna och Malmö, Sverige. Detta initiativ ger ett betydande bidrag till att minska CO2-utsläppen och ger ett grönare sätt att transportera ditt gods till och från Skandinavien. Vi är fast beslutna att utöka denna tjänst tillsammans med våra dedikerade partners till andra städer i Sverige.

Till exempel, för en hel lastbilstransport från Groningen till Göteborg ger vi dig möjlighet att använda vår multimodala lösning mellan Skandinavien och Nederländerna. Genom att använda denna linje via vårt multimodala alternativ sker transporten till största del på järnväg istället för bara på väg. Detta minskar de totala CO2-utsläppen mellan Groningen och Göteborg med 46%. 

Om du vill veta mer om våra transporttjänster mellan Nederländerna och Skandinavien är du välkommen att kontakta oss. Vi diskuterar gärna de olika alternativ som finns tillgängliga för dig och ger dig den mest effektiva och hållbara multimodala lösningen för din last.

Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden