Meddelande:

Terror stoppar fartyg i Suez Kanalen (ENG) Läs mer

Tillbaka Allan Nielsen

Ny VD för ColliCare Göteborg

Vi är glada att presentera Allan Nielsen, ny VD för Göteborg, Jönköping och Sundsvall. Allan är 56 år gammal och har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom branschen.

Allan har bland annat företag som Green Carrier, DFDS och NTEX i ryggsäcken och har tydliga mål med ColliCare Göteborg, Jönköping och Sundsvall. Han startade sin professionella karriär på 90-talet och har hunnit med en hel del på vägens gång. Allan har stor passion för logistikens alla stenar och är inte rädd för att ta sig an stora utmaningar. Hans expertisområden inkluderar utveckling inom alla avdelningar såsom Road, Sea, Air, 3PL, Distribution, Ekonomi och siktar högt att nå omsättningsmålet på 500 miljoner år 2022.

ColliCare Logistics AB befinner sig just nu i en stark tillväxtresa. Med ny kontorslokal bredvid E6:an samt kunnig och dedikerad personal, tror Allan att omsättningsmålet för 2022 är ett faktum. 

Allan kommer att leda den svenska organisationen som idag innefattar Göteborg, Jönköping och Sundsvall med ca 55 anställda.

”Det är otroligt spännande att få vara en del av en snabbväxande koncern med så starkt fokus på personlig kundservice uppbackat av riktigt skarpa digitala verktyg.

Allan Nielsen huvud.jpg
Allan Nielsen

ColliCare i Sverige har gjort ett mycket gott arbete och det skall bli väldigt roligt att få möjligheten att utveckla vidare med både tillväxt och lönsamhet.

Bredden av produkter med starkt miljöfokus gör att vi blir en väldigt attraktiv partner till varuägarna och transportköpare.” – Allan Nielsen, Managing Director Göteborg