Tillbaka road

Prisjusteringar from 1 Januari 2021

Till dig som är kund hos ColliCare Logistics

För att säkerställa vår långsiktiga förmåga att hantera era behov och krav, kommer vi att justera priser och produktspecifika villkor för våra landbaserade transport- och lagertjänster från den 1 januari 2021.

Ingen har undgått att 2020 varit ett väldigt speciellt år, med den pågående pandemin som har påverkat allas vår vardag. Vi i transportbranschen har påverkats, som så många andra, under det gångna året.

Vi på ColliCare kan dock konstatera att vi under hela pandemin lyckats genomföra våra uppdrag på ett tillfredsställande vis. Vi har varit fullt operationella och lyckats bibehålla vår höga kvalitet trots svåra omständigheter i form av nedstängningar och volymsvängningar. Det har vi våra fantastiska medarbetare att tacka för.

Vi har fortsatt utvecklingsarbetet för att möta era, våra kunders behov och för att fortsatt kunna erbjuda marknadens bästa transportlösningar. Med många specialanpassade lösningar, utifrån våra kunders önskemål och behov.

 

Prisjusteringar

Det marknadsläge som råder och de åtgärder och långsiktiga investeringar som måste göras till följd av ovan leder till nedan prisjusteringar:

Inrikes Vägfrakter 4,6%

Import/Export Vägfrakter 3,55 %

Lagertjänster 4,9%

Tulltjänster 4,5%