Direktlinje mellan Italien - Sverige, terminal till terminal på 2 dagar!


Vi har ett eget direkttåg till och från Italien. Dörr-/dörr och tågtransport med fast avgång från Cremona varje lördag med ankomst till Skaraborg måndag eftermiddag för vidare distribution i Sverige och Norden på tisdag. Ankomst till Cremona från Skaraborg på torsdagar.

Vi kan hjälpa dig med Full Truck load (FTL) eller Less than Truck Load (LTL). Att använda tåg istället för lastbil sparar tid och reducerar utsläpp markant till konkurrenskraftiga priser.

map-for-theres_export_Import rail.png
bild-utsläpp-miljö-tåg-ny-kalkylering_rätt.png
Beräkningar visar att CO²-utsläppen är 89% lägre jämfört med vägtransport vid val av tågfrakt från Italien till Sverige.

 


Miljövänlig Europafrakt med tåg

Vi är stolta över vår tåglösning från Cremona i Italien till Skaraborg i Sverige! Med vår avgång varje lördag från Italien och ankomst till Sverige på måndag erbjuder vi en transittid på endast 2 dagar! 

Väljer du tågtransport har vi möjlighet att erbjuda fast kapacitet både på import och export. Givetvis erbjuder vi även logistik och transport till och från tågterminalerna och skapar en skräddarsydd multimodal lösning för frakten genom Europa utefter just dina behov. För att ytterligare reducera utsläppen har vi även möjlighet att erbjuda distribution med gasbilar.

Flexibel och Lättillgänglig terminal i Skaraborg för vidare distribution i hela Sverige och Norden.

Du bokar via e-post, edi eller webb, och varje kolli får elektronisk spårbarhet genom användning av handdator och webbaserat spår/spårningssystem.

En smart tåglösning är både snabb, effektiv och miljövänlig!

luca-giovanelli-ute.jpg
Luca Giovanelli

 

Luca Giovanelli:
Managing Director,
ColliCare Italien

"Vi har etablerat eget kontor i Italien, vårt fokus är tågservice"

"Jag har mångårig erfarenhet av både tåg- och vägtransporter inom Europa." 

Per Zachrisson

Per Zachrisson

Chief Development Officer Rail
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager Sweden