logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Logistik för e-handel

– kräver en stabil mottagnings- och sändningsenhet!

Logistik för e-handel

– kräver en stabil mottagnings- och sändningsenhet!

Önskar ni hjälp med logistiken för er e-handel?

Har du eller tänker du starta näthandel mot den Skandinaviska marknaden? Då kan vi hjälpa dig med en solid mottags- och distributionsapparat!
 

Lager och 3pl lagertjänster

Vi anpassar lagerdriften till ditt leveransbehov. Näthandel och digitala kampanjer kräver att varedistributören erbjuder blixtsnabb omställning för att ge god service och ett gott efterlämnat intryck hos slutkunden. Vi erbjuder alla typer lagertjänster i centrala områden i Skandinavien.
 

Internationala frakttjänster

Vi avtalar gärna att hämta varorna på ditt lager eller hos din leverantör, och har effektiva förtullningsrutiner för vidare distribution i Norge.
Vi hämtar där du önskar och levererar på avtalad plats!

 

Förtullning

Vi är duktiga på tull och har enkla förtullningssystemer, vilket är en förutsättning för sömlös förtullning och snabba leveranser. Vi är uppdaterade på de senaste IT-lösningarna för förtullningsadministration, och har flera tullalternativ för dig och din nätbutik.
 

Leveransalternativ

Vi levererar varorna direkt till brevlådan, till dörren eller så kan kunden välja att hämta på utlämningsställe. Vi erbjuder också hemleveranser på kvällstid om dina kunder föredrar det, med sms och telefonvarsling på förhand.

Efter förtullning sänds varorna till din kund. Vi kan använda postförskott så att mottagaren måste betala tullavgifter och moms innan hen får sina varor.

 

EDI

För ett smidigt operationellt samarbete har vi möjlighet för uppkoppling via EDI lösningar mot de allra flesta system – som igen säkrar god kvalitet med möjlighet för skanning vid alla kuntpunkter.
 

Kundservice

Näthandelskunder vill ha sina varor snabbt och förväntar hög servicegrad. Om dina kunder har behov för råd och vägledning, står vårt professionella kundservice team till tjänst.
 

Returer

Om din kund trots allt inte önskar varan, tar vi emot retursedel och ordnar med returen. Alla returer samlas upp hos oss, så att du endast mottager en retur-sändning till avtalda tidspunkter.

Vi träffar er mer än gärna för att diskutera vad framtiden kommer att medföra och skräddarsydda logistiklösningar för er och er webshop!

Dela i sociala medier:

Tommy Ilovar
Teamleader Air & Sea Freight
Skicka oss din e-postadress om du vill få mer information om tjänsten.
E-mail*

Vill du ha hjälp?

Ring oss mellan kl. 08-17 eller skicka ett mail
smartphone_black
+46 31 57 77 50

Dela i sociala medier: