logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

E-handel

– med fokus på vad som är en bra leverans

E-handel

– med fokus på vad som är en bra leverans

E-handeln ökar i rekordfart, detsamma gör kundens förväntningar till smidiga leveranser.

ColliCares eCommerce avdelning är klar för att möta dagens och framtidens krav till effektiv e-handelslogistik. Vi erbjuder fler attraktiva distributionslösningar, samtliga med full spårning på nätet.

Hemleveranser
Vi är stolta över att kunna erbjuda hemleverans både på dag- och kvällstid i hela Norge. Vi levererar allt från skruvmejslar och ipad covers till större tunga möbelgrupper. Flexibla, personliga och smarta leveranser är nyckeln till succé.

Ombud – hämta i butiken
ColliCare samarbetar med ett av de bästa ombudsnätverken i Norge.

Brevlådeleverans
Konsumenten förväntar att få leveranser, även om de inte själva är hemma. ColliCare levererar dina små paket och brev direkt i brevlådan.

e-Aviseringar
Med SMS & e-mail ger vi dina kunder, länk med tillgång till din försändelse. Informationen är tillgänglig i alla digitala plattformar, vare sig det är desktop, ipad eller mobila websidor. Här kan de spåra leveransen, kontakta ColliCare och uppge speciella önskemål.

Synlighet
Vi önskar att synliggöra kvaliteten på våra leveranser och ger kunderna möjlighet att ”stjärn-rangera” – ge oss betyg – på alla leveranser från ColliCare. En omedelbar kvalitetsstämpel på jobbet vi utför

Vi tar gärna ett samtal om vad framtiden kommer med, och om logistiklösningar anpassade till dig och din nätbutik.

ColliCare utvecklar kontinuerligt sina eCommerce tjänster och kommer ha stor fokus på precisa hemleveranser, konsumentbehov och effektiv digital-dialog med dina kunder efter dagens och framtidens krav. Vi skall hjälpa din nätbutik att tillfredsställa dina kunders önskemål och förväntningar.

Vi träffar er mer än gärna för att diskutera vad framtiden kommer att medföra och skräddarsydda logistiklösningar för er och er webshop

Prisförfrågan
David Stenberg, Chief Development Officer - Storage in ColliCare
Call_Icon_round
David Stenberg
Chief Development Officer - Storage
Skicka oss din e-postadress om du vill få mer information om tjänsten.
E-mail*