logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Våra tjänster

Vägtransport
Vägtransport
ColliCare är en rikstäckande transportör! Låt oss distribuera. Era varor i hela landet, ring tel. 101 99 3800 för offert på en lönsam transportlösning!
Sjöfrakt
Sjöfrakt
Collicare levererar era varor över hela världen med sjöfrakt. Ni får tillgång till ett stort nätverk, med bland annat våra kontor i Norge, Danmark, Finland, Holland, Tyskland, Baltikum, Italien, Turkiet, Indien och Kina samt agenter.
Bud & Express
Bud & Express
ColliCare täcker Göteborg med omnejd och lovar personlig service och en budbiltjänst med hög kvalitet.
Flygfrakt
Flygfrakt
Snabb leverans? Allt kan skickas med flygfrakt, stort, smått, tungt och lätt. Vi har ett stort nätverk och levererar dörr/dörr tjänster
Lager
Lager
ColliCare erbjuder kostnadseffektiva lagerlösningar till Era varor. Vi erbjuder terminaler, lagerplatser och lagerhotell och ett WMS. Läs och lär, tryck här.
Tull
Tull
Vi har specialiserat oss på tullhantering med engagerade medarbetare och har goda rutiner mot Tullverket. Vi kan hjälpa Er med Era förtullningar!
E-handel
E-handel
Goda leveransalternativ och smidig returlogistik är avgörande vid val av e-handel. ColliCare önskar i samarbete med din e-handel att utforma morgondagens e-handelsleveranser, så de blir ännu mer konkurrenskraftiga både idag och i framtiden.
Tåglösningar
Tåglösningar
ColliCare Tåg - Direkttåg från Parma - avgång varje lördag morgon med ankomst i Rolvsøy utanför Fredrikstad 18.00 måndag eftermiddag.