No  |  En   Country

Våra tjänster

Vägtransport
ColliCare är en rikstäckande transportör! Låt oss distribuera. Era varor i hela landet, ring tel. 101 99 3800 för offert på en lönsam transportlösning!
Sjöfrakt
Era varor levererade över hela världen med sjöfrakt. Ni får tillgång till ett stort nätverk, med bland annat våra kontor i Norge, Danmark, Finland, Holland, Tyskland, Baltikum, Italien, Turkiet, Indien och Kina samt agenter vid andra viktiga knutpunkter.
Bud & Express
ColliCare täcker Göteborg med omnejd och lovar personlig service och en budbiltjänst med hög kvalitet.
Flygfrakt
Snabb leverans? Allt kan skickas med flygfrakt, stort, smått, tungt och lätt. Vi har ett stort nätverk och levererar dörr/dörr tjänster
Lagringstjänster
ColliCare erbjuder kostnadseffektiva lagerlösningar till Era varor. Vi erbjuder terminaler, lagerplatser och lagerhotell och ett WMS. Läs och lär, tryck här.
Tull
Vi har specialiserat oss på tullhantering med engagerade medarbetare och har goda rutiner mot Tullverket. Vi kan hjälpa Er med Era förtullningar!
Näthandel
Goda leveransalternativ och smidig returlogistik är avgörande vid val av nätbutik. ColliCare önskar i samarbete med din nätbutik att utforma morgondagens näthandelsleveranser, så de blir ännu mer konkurrenskraftiga både idag och i framtiden.
Tåglösningar
ColliCare Tåg - Direkttåg från Parma - avgång varje lördag morgon med ankomst i Rolvsøy utanför Fredrikstad 18.00 måndag eftermiddag.
ColliCare Logistics AB
Exportgatan 24A,,
42246 Hisings Backa
VAT/Org.: SE 5567415756 01
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
/