ColliCare Logistics växer och nu behöver vi stärka vår avdelning för tågtransporter med en duktig och erfaren Operations Manager som ska leda det operativa arbetet!

Vi är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager.

Vi fokuserar på totala lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Våra kunder är importörer, exportörer och industri med behov för logistiktjänster, speciellt i Skandinavien, Europa och Asien. Vi har huvudkontor i Norge med egna kontor i Sverige, Danmark, FinlandHolland, Tyskland, Lettland, Litauen, ItalienTurkiet, Kina och Indien.

Dessutom har vi ett agentnätverk över stora delar av världen.

Vår främsta styrka är våra anställda, med stark kunskap inom alla led i logistikkedjan är vi mästare på att hitta de smartaste lösningarna för våra kunder.

 

 

Operations Manager – Intermodala transporter
 

Vi behöver stärka upp vår organisation med en operativt ansvarig resurs i samband med att verksamheten utvecklas och växer. Vi söker därför en Operations Manager  som ska leda det operativa arbetet med intermodala tågtransporter för våra kunder inom detta produktområdet.

I rollen som operations manager har du den övergripande kontrollen och det operativa ansvaret över kundens godsflöde och arbetar dagligen med kund- och leverantörsvård, från bokning till slutfakturering. Du kommer ha regelbundna kontakter med kunder, terminaler, leverantörer och partners.

Ansvarsområden

 • Övergripande operativt ansvar för produktområdet
 • Daglig kontakt med leverantörer, kunder och partners
 • Bokning av tågtransporter och inrikes vägtransporter
 • Fakturering
 • Viss försäljning och offertgivning
 • Resultatuppföljning
 • Medverka vid kundbesök


Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg och du kommer rapportera till respektive ansvarig i din avdelning. Det kan eventuellt vara aktuellt med en placering i Skåne också i Trelleborgstrakten. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Vi kan erbjuda ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete i en internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling i ett företag med kraftig tillväxt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med intermodala transporter och helst med inriktning på tågtransporter och gärna också godstågstransporter.

Vi ser också gärna att du har:

 • Ett eget nätverk av underleverantörer
 • Gärna erfarenhet från Italien-Sverige trafik
 • God förståelse för hur transportbranschen fungerar


Eftergymnasial utbildning inom logistik eller spedition är också mycket meriterande.

Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

 • Positiv, noggrann och serviceinriktad personlighet
 • Stark egen drivkraft samt förmågan att fatta självständiga beslut
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • Affärsmannaskap
 • God kommunikationsförmåga
 • Lösningsorienterad med stort kundfokus


Du har en förmåga att se på sakers långsiktiga betydelser och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. I stressiga situationer är du lugn, stabil och kontrollerad. Rollen kräver att du är en lagspelare som ser möjligheter och lösningar framför hinder.

Vi erbjuder dig:

Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på ColliCare. Därför erbjuder vi dig bl.a friskvårdsbidrag. Självklart omfattas din anställning på ColliCare av kollektivavtal samt där tillhörande försäkringar.

Varaktighet, arbetstid

100 %. Tillträde omgående, tillsvidareanställning

Ersättning

Enligt överenskommelse


Så ansöker du

Sista dag att ansöka är 2021-01-25 dock kommer vi att kalla till intervjuer löpande med ambition om att anställa rätt kandidat omgående. Välkommen med din ansökan i form av ett CV samt personligt brev, som skall skickas till Marianne, [email protected]. Urval och intervjuer sker löpande. Ange följande referens i ämnesraden: Ansökan Operation Manager – Tåg

För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joachim Lagerstedt, +46 733 765 161 eller
mail: [email protected]

 

Information om befattningen

Kontakt Marianne Torp Hanch-Hansen
Telefon +47 46 44 55 53
Jobbtitel Operations Manager – Intermodala transporter
Tidsgräns 25 Januari 2021
Arbetsplats Hisings Backa, Göteborg
Tillträde Omgående

Tipsa en vän

Spontanansökan

Vänligen fyll i formuläret nedan samt bifoga CV och personligt brev.