No  |  En   Country

Ny VD i ColliCare Logistics AB

ColliCare Logistics har glädjen att presentera Stefan Cederberg  som ny VD för verksamheten i  Göteborg.

”Vi är väldigt glada för att Stefan nu tar över ledningen i Göteborg. Stefan känner branschen mycket väl och är en person med glöd och entusiasm vars mål är att ta ColliCare Sverige till ytterligare framsteg på marknaden. Som person är Stefan mycket driven och duktig på att motivera sina medarbetare – och det är precis det vi vill ha i ColliCare-familjen”, säger Knut Sollund, koncernchef och CEO i ColliCare Logistics AS.
 
Cederberg har tidigare varit anställd som Country Manager Road på ColliCare och känner därav väl till bolaget och dess struktur. Han började jobba på ColliCare i November 2015, och har lång erfarenhet av transportbranschen och kommer närmst från Freja Transport & Logistics.

Han tar med sig erfarenhet och kunskap till teamet i Sverige och är känd för att vara en bra medarbetare för alla hans kollegor i ColliCare-världen.

Fler anställda på väg in
”Vi har även glädjen att välkomna Gustav Berndtsson som Country Manager Road. Gustav har en gedigen bakgrund inom logistikbranschen med stora erfarenheter av att bygga upp och leda trafikavdelningar. Gustav påbörjar sin anställning på ColliCare den 30:e november 2017”, säger Knut Sollund.

ColliCare Sverige är dotterbolag till Collicare Norge verksamt i transport- & logistikbranschen, med kontor i Göteborg och Östersund. ColliCare är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom; sjöfrakt, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager.

Företaget fokuserar på total lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Kunderna är importörer, exportörer och industri med behov för logistiktjänster, speciellt i Skandinavien, Europa och Asien. Huvudkontor finns i Norge med ytterligare kontor i Sverige, Danmark, Nederländerna, Turkiet, Italien, Litauen,Tyskland, Kina och Indien. Koncernens omsättning överstiger SEK 950 miljoner.
 

Share in social media:
ColliCare Logistics AB
Exportgatan 24A,,
42246 Hisings Backa
VAT/Org.: SE 5567415756 01
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
/