logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Gör varandra bättre

ColliCare Logistics och Jula har sedan 2016 samarbetat med leveranser till alla Julas norska varuhus. Och detta samarbete har givit goda resultat.

De båda företagen har samarbetat i flera år innan detta, med transport från Europa till centrallagret i Skara, men nu har alltså samarbetet utökat till att även omfatta transport till alla varuhus i Norge.
 
- Att jobba med Jula är spännande och utmanande. Vi jobbar ständigt för att hjälpa varandra att bli bättre och det ger resultat. Hittills har resan varit mycket givande och vi ser fram emot fortsatt bra samarbete, säger ColliCare Sweden. 

Från Julas centrallager i Skara går det varje vecka 100 st lastbilar med varor till deras 32 norska varuhus, från Kristiansand i söder till Tromsö i norr. En gemensam långsiktig utvecklingsplan mot effektivare transportlösningar, kvalitet och miljö var viktigt för Jula i valet av leverantör.
 
- ColliCare Logistics har bevisat att de har det initiativ och den framtidsvision som Jula värdesätter högt. Vi är mycket nöjda med valet av ColliCare Logistics, eftersom de under hela processen har visat oss omfattande lösningar som passar Julas ambitioner för kostnadseffektiv transport med högt fokus på kvalitet och miljö, säger Pietro Montebovi, tull- och fraktchef Jula AB.


 

Gör varandra bättre
Share in social media: