logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare – ny logistik operatör på den finska marknaden

Publicerat:  19. januari 2018

ColliCare är mycket stolta att meddela att vi nu har öppnat ett eget kontor i Vaanta, Finland. Med detta nya kontor, finns nu ColliCare representerat i alla de nordiska länderna och erbjuder totala transport och logistik tjänster. 
 


Tillväxten för ColliCare gruppen har varit kraftig under 2017 med en tillväxt på uppemot 30%.
 
ColliCare är ett medelstort norskt privatägt logistikföretag verksamt i 11 länder världen över. Med fokus på Norden, Baltikum, Europa och Fjärran östern. Etableringen av kontoret i Finland tillgodoser kundernas önskemål om att erbjuda transporttjänster över hela Norden.

ColliCare stävar efter att ge sina kunder fördelar på marknaden genom innovativa och intelligenta logistiklösningar. Några utav av Skandinaviens största importörer och logistikköpare finns redan på kundlistan.

” Våra kunder efterfrågar nordiska distributionslösningar och för att tillgodose deras önskemål har vi nu öppnat ett kontor i Finland. I vår mening och även baserat på marknadsundersökningar, anser vi att det finns behov för ColliCares logistiktjänster på den finska marknaden”, säger Knut Sollund CEO ColliCare.

” Finland är inte bara viktigt för den nordiska distributionsmarkanden utan även för dess närhet till Baltikum, där vår verksamhet växer kraftigt. Vi ser även ökad tillväxt på sjö och flygmarknaden där vi har ett stort nätverk med konkurrenskraftiga lösningar” fortsätter Sollund.

knut-sollund-ute3

ColliCare Finland kommer att ledas av Marko Pirinen med 30 års erfarenhet inom transport och logistikbranschen.  Marko kommer att stödjas av Customer Service Manager Sari Attila.
 
” ColliCare Finland är ett alternativ till de stora statliga logistikföretagen. Väldigt få företag i Finland erbjuder inrikes/internationella tjänster utifrån en unik portfölj med flexibla lösningar till ett slagkraftigt pris. Vi kan erbjuda en personlig och flexibel service. ColliCare gör affärer på ett nytt innovativt sätt” säger VD för ColliCare Finland, Marko Pirinen.

marko pirinen

Att vara en mindre spelare bland de stora aktörer på logistikmarknaden har visat sig vara en framgångsfaktor för ColliCare och deras kunder. Kunder upplever att de får ökad service och skräddarsydda lösningar baserat på just deras behov.
 

ColliCare – ny logistik operatör på den finska marknaden
Share in social media: