logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare Logistics öppnar sitt andra kontor i Danmark

ColliCare Logistics ApS har genom anställningen av Claus Lynge, valt att öppna kontor på Jylland, i Brønderslev, norr om Ålborg.”Bakgrunden till att det belv Norra Jylland, är för att knyta Jylland tätare samman med Skandinavien” berättar VD Henrik Nielsen.

I novermber 2012 öppnade ColliCare Logistics det första kontoret i Danmark, i København, från start med bara en, men redan nu består kontoret av sju personer.

” ColliCare Logistics ApS start har varit otroligt positiv, den danska marknaden har tagit emot oss väl, trots att vi är ett nytt och okänt namn” säger Henrik Nielsen.
I 2013 omsatte ColliCare Logistics ApS DKK 10,5 miljoner och förväntningarna är att nå DKK 30 miljoner 2014. ColliCare Logistics har därfor stora förventningar på den danska marknaden och ser många möjligheter.

Henrik Nielsen fortsätter  ”även om vi har våra nischmarknader, så erbjuder vi något mer än en hyllvara, vi lyssnar till kundens behov, och sätter i hop en lösning baserat på detta. Detta har varit en bidragande orsak till ColliCares framgång”

 

På bilden : Area sales manager Claus Lynge (tv) og adm. Direktør Henrik Nielsen (th)

ColliCare Logistics öppnar sitt andra kontor i Danmark
Share in social media: