logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, tågfrakt, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager. Vi fokuserar på totala lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Företaget har mer än 400 anställda, med kontor i 10 länder (Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Litauen, Italien, Turkiet, Indien och Kina). Koncernens omsättning är över 1,4 miljarder NOK.
 

Ekonomichef till kontoret i Göteborg

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ekonomiansvar som Ekonomichef eller Controller. Tyngdpunkten av arbetet kommer att ligga på business controlling och att driva och leda det arbetet tillsammans med övriga beskrivna arbetsuppgifter kopplat till rollen. Vi söker dig som är trygg och stabil som person. Du trivs med att ha ett helhetsansvar och är resultatinriktad, prestigelös och analytisk. Du trivs med att ha personal under dig och att utveckla arbetet tillsammans i teamet och med övriga avdelningar. Ditt ledarskap är prestigelöst samt präglas av tydlighet och god kommunikation.Din arbetsplats kommer att vara på ColliCare i Göteborg/Hisings Backa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att leda, driva, styra och utveckla bolagets ekonomiavdelning. Du driver budget-, prognos- och controlling-arbetet, du har kontroll på driftskostnader, marginaler, likviditetsplanering och verksamhetens ekonomiska åtaganden.

 

Arbetsbeskrivning:

Du ansvarar för ekonomisk rapportering månad/år inklusive årsbokslut till koncernen, leder utvecklingsarbete och projekt i syfte att stärka bolagsgruppens lönsamhet samt utvecklar och säkerställer rutiner inom avdelningen och bolagsgruppen för att säkra god kontroll och effektiv hantering.
 
Som ekonomichef samarbetar du effektivt med koncernens controller i Norge samt med VD i Sverige och du har personalansvar för 2 personer lokalt. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ett dotterbolag i en koncern och att ha lönehantering rapporterande till sig är meriterande.
Branscherfarenhet ses som en ytterligare merit.
Ekonomichefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

 


Personliga egenskaper:

I rollen som ekonomichef är det viktigt att du har en god pedagogisk och social förmåga, vilket gör att du känner dig trygg i att kunna kommunicera dina slutsatser och resultat till andra. Du är nyfiken, intresserad och ifrågasätter - i syfte att vi ska kunna bli ännu bättre på det vi gör. Du arbetar målmedvetet och slutför projekt du påbörjat samt är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare är du serviceorienterad och har som mål att med din kunskap kunna göra arbetsdagen enklare för andra. Vi söker en person som har ett starkt eget driv, initiativförmåga och som trivs i en föränderlig miljö och vill bidra till att utveckla verksamheten.
Du är också analytisk, strukturerad och effektiv samt har en god helhetsförståelse.


 

Viktigt för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av ekonomiansvar som Ekonomichef eller Controller
 

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete i en entreprenörsdriven internationell miljö, där du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa.
  • Din anställning på ColliCare omfattas av kollektivavtal samt där tillhörande försäkringar
 

Varaktighet, arbeidstid

100 %, tillsvidareanställning. Ansökningar tas emot snarast och kommer att hanteras löpande. Sista ansökningsdag är 2020-02-07.
 

Ersättning

Enligt överenskommelse
 

Så ansöker du

Vi ser fram emot din ansökan snarast. Skicka din skriftliga ansökan till bolagets VD, joachim.lagerstedt@collicare.se
Dit du även är välkommen att ställa ev. frågor om tjänsten.


Kontakt från rekrytering- och bemanningsföretag undanbedes för denna tjänst.

Här finns vi!

Sök tjänst på ColliCare.
Fyll i formuläret nedan och bifoga CV och ansökan.
Namn*
E-mail*
Telefon*
Födelseår*
Nuvarande tjänst*
Ladda upp ansökshandlingar
Ladda upp ansökshandlingar
Call_Icon_round
Joachim Lagerstedt
Managing Director Gothenburg
Tipsa en vän:
Säkerhetskod
captcha
Write the numbers displayed in the picture