logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Om ColliCare Logistics

ColliCare Sverige är ett företag i logistikbranschen och  är ett dotterbolag till ColliCare Norge. Vi har lokaler i Göteborg och  Östersund

Vi är ett innovativt företag som erbjuder alla logistiktjänster såsom: sjöfrakt, vägtransport in- och utrikes, tredjepartslogistik, flygfrakt, distribution och lager.

Vi fokuserar på totala lösningar av varuflöden, från producent till slutanvändare. Våra kunder är importörer, exportörer och industri med behov för logistiktjänster, speciellt i Skandinavien, Europa och Asien. Vi har huvudkontor i Norge med egna kontor i Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, Litauen, ItalienTurkiet, Kina och Indien.

Dessutom har vi ett agentnätverk över stora delar av världen.

Vår främsta styrka är våra anställda, med stark kunskap inom alla led i logistikkjedan är vi mästare på att hitta de smartaste lösningarna för våra kunder.

Fokusera på din kärnverksamhet, vi tar hand om logistiken!


Affärsidé
ColliCare vill genom lokal förankring utveckla och erbjuda nya, lönsamma och globala supply-chain lösningar – från producenter till slutmottagare.

ColliCare vill vara en lokal, kreativ och internationell leverantör av tjänster inom sjöfrakt, spedition, transport och lagring. Genom stark tillväxt skall vi vara en utmanande arbetsplats för våra anställda.

Fokus skall vara personlig kontakt och uppföljning gentemot våra kunder och fokuserar därför på proaktiv uppföljning av leveranserna och behovet som är definerat.


Vision
Vår vision är att förbättra våra kunders konkurrenskraft genom innovativa och integrerade logistiktjänster med hög kvalitet och flexibilitet.

Våra stöttepelare:
Humör – Ha roligt på jobbet
Pålitlighet – Vara pålitlig
Respekt – Alltid visa respekt
Smart – Vara smartare än konkurrenterna

Vårt mantra är att vara en bättre logistikpartner genom behovsanalys, produktanpassning, kontinuerlig kvalitetssäkring och uppföljning gentemot kund.
Det är vår omtanke för kunden, kompetensen och engagemanget som gör oss till ett serviceföretag lite utöver det vanliga.
ColliCares främsta styrka är våra anställda! Vi är stolta över våra medarbetare som har lång erfarenhet och hög kompetens.
Kundservice; med spetskompetens på kunduppföljning  önskar vi att skilja ut oss från mängden med personlig service på en hög nivå.

Logistiklösningar
Tjänster
Bra att veta
Kundservice

Dela i sociala medier:

Stefan Cederberg
Managing Director Gothenburg
Skicka oss din e-postadress om du vill få mer information om tjänsten.
E-mail*

Boka ett möte med oss!

Låt oss tillsammans se om vi kan lösa din logistik på ett bättre sätt. Vi bjuder på en konsultation.

Dela i sociala medier:

collicare white
ColliCare Logistics AB
Exportgatan 24A,,
42246 Hisings Backa
VAT/Org.: SE 5567415756 01
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev