Vi erbjuder en helhetslösning med ett lager i bra läge nära E6:an i Göteborg. Kombinera våra lagertjänster med tullhantering och transportlösningar för okomplicerad lagerhållning
 

Lagerförvaring

Långsiktigt, säsong eller kundanpassade lagerlösningar, låt oss ge dig ett erbjudande

Tull & Tullhantering

Låt oss hjälpa dig med tull & tullhantering

Fråga oss!

Tveka inte och höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar

Tullager

ColliCare har godkända tullager som alltid ligger i linje med gällande regelverk. Det är stränga krav på vad som kan befinna sig oförtullat på ett sådant lager. Lagringstiden har också givna frister och krav reglerade av Tullverket. 

Terminal

Vår lagerterminal ligger strategiskt placerad vid E6:an i Göteborg. På denna terminal erbjuder vi bland annat säsongsförvaring av varor - när du skulle ha behov för det. 

Cross docking

Cross docking innebär att organisera logistiken, för att du skall undgå kostnader för mellanlagring. Det vill säga att vi tar emot varor från dina leverantörer med olika varuflöden in till vårt lager – men bara en transport ut till mottagarna. Varor som kommer med bil eller produkter som redan är på lager skall konsolideras innan det skickas direkt till dina kunder (på detta sätt slipper du onödig mellanlagring).

Lagring i hyllor och ställ

Kolli och metervaror lagras i hyllor. Pallställen är till för pallgods där höjden anpassas till godsets storlek. Säkring av gods sker enligt lagerbestämmelser med plastinpackning[JL1]  eller spännband – för din säkerhet.

Lagring på fria ytor

Vi tillhandahåller lagerplats på fria ytor, för förvaring både inomhus och utomhus. 

Våra lagerhotell

Vi har 2 lager i Sverige, ett i Göteborg och ett i Östersund. I vårt grannland Norge har vi fyra lager varav 3 i Moss och 1 i Oslo. Då vi erbjuder import och export av gods och varor från Asien har vi tre lager i Kina, ett i Shanghai, ett i Xiamen och ett i Yantian.

Säkerheten är viktigt för oss när du lagrar dina varor och vi lägger stor vikt vid att ge dig personlig kundservice och kontakt. Vi ser till att kvittens utförs vid all mottagning och kvalitetskontroll. Alla varor registreras i vårt WMS system (Warehouse management system) då scanning sker av alla inkommande varor och utgående orders.

Då vi värnar om miljön sorteras allt avfall för återvinning, vi ser även till att våra nya truckar har miljövänliga batterier. Och för att upprätthålla en hög standard på våra lokaler ser vi till att följa rekommendationerna för en bra arbetsmiljö.     

Grön frakt

Minska miljöavtrycket

Expressfrakt

Den snabbaste lösningen

Standardfrakt

Flexibla avgångar