Erfaren och på utkik efter nya utmaningar?

Skicka din ansökning till oss – vi ser fram emot att höra från dig!

Du har kanske erfarenhet från logistikindustrin och är redo att träda direkt in i en av våra positioner. Eller kanske har du erfarenhet från andra industrier och kan hjälpa oss att tänka i nya banor med hur vi arbetar och utvecklar oss. 

Ta nästa steg i din karriär!

Har du många års erfarenhet som har gett dig allsidiga och varierande kompetenser? Då tror vi at du har uppnått en stor katalog av relevant kunskap och know-how, och att du har mycket användningsbart att bidra med i ColliCare.

 

Ett tips till dig

Var ärlig, du är en senior. 

Vi är inte så intresserade av vad som hände på 80-talet. Fokusera hellre på de senaste 15 åren, och vad du har uppnått, gjort och lärt. 
 
Berätta för oss om dina styrkor och vad som motiverar dig – vad som driver dig.
 
Ny kunskap blandat med tidigare erfarenhet kombinerat med att vara självsäker i sin ställning ger ofta riktigt goda resultat. 

Om vi alla tänker lika, så tänker vi inte tillräckligt – vi vill ha myriader av idéer och mångfald!

Vi tror att det ligger ett värde i att vara en blandning av människor i olika åldrar med olika erfarenheter och förmågor – särskilt när vi tillsammans skall utveckla sättet vi arbetar på, de tjänster vi erbjuder och morgondagens logistiklösningar.

ashish

Jag har 8 års erfarenhet från logistikindustrin – de senaste 4 åren har jag tillbringat hos ColliCare Logistics Indien. Jag är tacksam för ledningens stöd i både Indien och på HQ-kontoret i Norge. Vi har ett bra kommunikationsutbyte och våra operationer löper smidigt, vilket betyder at vårt geografiska avstånd inte är en utmaning.
 
Jag värdesätter stor pris på möjligheten att lära mig nya saker samt chansen att visa mina förmågor på mitt expertområde, öka min självtillit och personliga utveckling. 

Rikita Arya Executive – Säljkoordinering