Tulladministratör Göteborg
9838

ColliCare Logistics arbete står aldrig still. I samband med det behöver vi en Tulladministratör för sommarvikariat till vårt kontor i Göteborg under sommarsäsongen.

Har du erfarenhet av arbete inom tull och vill jobba som tulladministratör under sommarsäsongen i en ansvarsfull roll med härliga kollegor?

Rollen som tulladministratör hos ColliCare innebär att du tillsammans med en kollega stöttar bolaget med att skapa tulldeklarationer. Ditt primära ansvarsområde är att utföra tulldeklarationer för våra kunders räkning samt övriga administrationsuppgifter förenliga med sedvanligt kontorsarbete. Du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder, leverantörer, Tullverket som representanter från våra olika kontor runtom i världen.

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Tulldeklarationer, både import och export

  • Transiteringar

  • EU-förtullningar

  • Tullagerbokföring

  • Fakturering

  • Rapporter

Vi söker dig som har:

En relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av att arbeta med tull såsom tulladministratör eller liknande.

Då din roll på företaget är betydelsefull lägger vi på ColliCare stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad, lyhörd och ansvarstagande. Ditt arbetssätt är strukturerat och noggrant men också effektivt.

I tillägg behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenhet av datasystemet Emmasped är detta meriterande. Men det viktigaste är att du har god datavana med enkelhet att sätta dig in i nya system och rutiner, då vi har många olika kunder och flöden som har olika rutiner och olika anpassningar.

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete i en entreprenörsdriven internationell miljö, där du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa.

  • Din anställning på ColliCare omfattas av kollektivavtal samt där tillhörande försäkringar.

  • Friskvårdsbidrag

Varaktighet, arbetstid

100%, heltid, vikariat, säsong. Start enligt överenskommelse

Ersättning

Enligt överenskommelse

Så ansöker du

Välkommen med din ansökan i form av ett CV samt personligt brev, som skall skickas till Greger Szepesvari [email protected] Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Greger Szepesvari, +46 76 035 40 60

Ansök här