logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Leveransalternativ för e-handel/näthandel

Näthandeln ökar i rekordfart, detsamma gör kundens förväntningar till smidiga leveranser. Önskar du fler goda alternativ för distributionslösningar? Du tänker kanske som oss att hemleveranser är framtiden?

ColliCare har rustat upp sin eCommerce avdelning för att möta dagens och framtidens krav till effektiv näthandel. Vi erbjuder fler attraktiva distributionslösningar, samtliga med full spårning på nätet.
 

Hemleveranser

Vi är stolta över att kunna erbjuda hemleverans dag (08:00-16:00) och hemleverans kväll (17:00-21:00) i hela Norge. Vi tar emot och levererar allt från skruvmejslar och ipad covers till större tunga möbler.
 

Butikpacke – hämta i butiken

ColliCare levererart till ett av de bästa post i butik nätverken i Norge med över 1400 utlämningsställen.
 

Brevlådeleverans

Konsumenten förväntar att få leveranser, även om de inte själva är hemma. ColliCare levererar dina små paket och brev direkt i brevlådan.
 

e-Aviseringar

Med SMS & e-mail ger vi dina kunder, länk med tillgång till din försändelse. Informationen är tillgänglig i alla digitala plattformar, vare sig det är desktop, ipad, mobila websidor och inte minst en egenutvecklad app. Här kan kunden spåra försändelsen, kontakta ColliCare, uppge speciella önskemål eller rapportera skador.
 

Synlighet
Vi önskar att synliggöra kvaliteten på våra leveranser och ger kunderna möjlighet att ”stjärn-rangera” – ge oss betyg – på alla leveranser från ColliCare. En omedelbar kvalitetsstämpel på jobbet vi utför


Vi tar gärna ett samtal om vad framtiden kommer med, och om logistiklösningar anpassade till dig och din nätbutik.

ColliCare utvecklar kontinuerligt sina eCommerce tjänster och kommer ha stor fokus på precisa hemleveranser, konsumentbehov och effektiv digital-dialog med dina kunder efter dagens och framtidens krav. Vi skall hjälpa din nätbutik att tillfredsställa dina kunders önskemål och förväntningar.

 

Dela i sociala medier:

Stefan Cederberg
Managing Director Gothenburg
Skicka oss din e-postadress om du vill få mer information om tjänsten.
E-mail*

Vill du ha hjälp?

Ring oss mellan kl. 08-17 eller skicka ett mail
smartphone black
+46 31 57 77 50

Dela i sociala medier:

flyfrakt
Flygfrakt
ColliCare: Snabb leverans? Allt kan sskickas med lufttransport, stort, smått, tungt och lätt.
lager
Lagringstjänster
ColliCare erbjuder kostnadseffektiva lagerlösningar till Era varor. Vi erbjuder terminaler, lagerplatser och lagerhotell och ett WMS. Läs och lär, tryck här.
collicare white
ColliCare Logistics AB
Exportgatan 24A,,
42246 Hisings Backa
VAT/Org.: SE 5567415756 01
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev